Succesvolle operatie voor Kieft: 'Squashen kan sowieso nooit meer, niet slim'

Succesvolle operatie voor Kieft: 'Squashen kan sowieso nooit meer, niet slim'

17-06-2020 21:23
24

Wim Kieft vindt dat mensen niet te zwaar moeten tillen aan de video die Wesley Sneijder onlangs op zijn Instagram-pagina postte. De recordinternational van Oranje reageerde in die video op een fel statement van de F-Side, de fanatieke aanhang van zijn voormalige club Ajax.

De Ajax-fans nemen het Sneijder kwalijk dat hij een skybox bij FC Utrecht heeft en dat hij de club waar hij als voetballer opgroeide nu links laat liggen. Sneijder reageerde daar indirect op door in een filmpje in zijn auto mee te zingen met een lied over de stad Utrecht, terwijl hij richting Amsterdam reed. "Wesley is een beetje een deugniet hé", reageert Kieft tegenover Veronica. "Dat is toch allemaal niet zo erg? Dat moet hij lekker zelf weten."

Binnenkort komt er een boek uit over de gestopte middenvelder, geschreven door Kees Jansma. Sneijder zal daar zelf over gaan vertellen aan tafel bij Veronica Inside. "Ik ben er gewoon uitgegooid!", grapt Kieft. "Mijn vriend Kees gaat vertellen en Wesley is er ook, maar ik kan het wel accepteren. Ik had al wat beurtjes teveel gedaan."

Kieft vertelde ook hoe hij de afgelopen weken is doorgekomen. De gewezen spits werd geopereerd en kreeg een kunstknie. "Dat was een goede operatie. Ik mag nu niet zo veel en squashen kan sowieso niet meer, maar fietsen, crosstrainen en fitness kan op termijn weer. Als het maar niet te zwaar met gewichten en dergelijke is. Dat is niet slim. Maar het gaat steeds beter."