FC Groningen geeft definitief op: We hebben Diemers gefeliciteerd

FC Groningen geeft definitief op: "We hebben Diemers gefeliciteerd"

19-06-2020 12:08 Laatste update: 12:21
101

FC Groningen onderneemt géén juridische stappen tegen Mark Diemers. Dat laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus weten aan het Dagblad van het Noorden. Diemers staat op het punt bij Feyenoord te tekenen.

Groningen had al weken een mondeling akkoord met Diemers en zijn club Fortuna Sittard, maar is afgetroefd door Feyenoord. Verwacht wordt dat hij deze week nog wordt gepresenteerd in De Kuip. Fledderus ziet af van juridische stappen, hoewel hij het niet eens is met de gang van zaken.

"Maar we willen uiteindelijk wel een speler die graag voor FC Groningen wil voetballen", zegt Fledderus tegen het Dagblad van het Noorden. "Bovendien is er altijd nog een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Dat moet je in een juridische procedure ook maar afwachten. Het kost alleen maar negatieve energie. Diemers heeft zijn keuze gemaakt."

"Wij willen een goede verliezer zijn, hoe vervelend het ook is, want we balen er natuurlijk wel van. Maar we willen er verder geen probleem meer van maken. De strijd is gestreden", aldus Fledderus. "Soms moet je ook gewoon je verlies nemen. We hebben Diemers gefeliciteerd. Met opgeheven hoofd gaan we verder, op zoek naar de volgende target."