ADO pakt door en presenteert transfervrije middenvelder met Valencia-verleden

ADO pakt door en presenteert transfervrije middenvelder met Valencia-verleden

24-08-2020 19:50
48

ADO Den Haag heeft maandag nog een speler aan de selectie toegevoegd. Na Jonas Arweiler komt ook José Pascual Alba Seva, beter bekend als Pascu, de Haagse gelederen versterken.

De Spaanse middenvelder stond de afgelopen jaren onder contract bij Valencia, maar deze zomer liep zijn verbintenis in Mestalla af. Op de sociale kanalen van ADO valt te lezen dat Pascu voor één seizoen tekent. De club heeft daarnaast ook nog een optie voor nog twee jaar. De Spanjaard is de tiende aanwinst voor de Residentieclub. Eerder werden Luuk Koopmans, Emilio Estevez, Peet Bijen, Amar Catic, Kees de Boer, Samy Bourard, Boy Kemper, Andrei Ratiu en dus Arweiler al gehaald.

Pascu heeft geen wedstrijden voor het eerste elftal van Valencia gespeeld en deed voornamelijk ervaring op in het tweede elftal. Daar speelde hij de afgelopen twee jaar 54 competitiewedstrijden op het derde niveau in Spanje. Meestal staat de Spanjaard als controleur geposteerd, maar hij zou ook als rechtsback uit de voeten kunnen. Pascu heeft ook vier interlands voor Spanje O18 op zijn cv staan.