Robben duidelijk: Als dat niet meer kan dan weet ik het ook niet meer

Robben duidelijk: "Als dat niet meer kan dan weet ik het ook niet meer"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 23:14do 17-09-2020 om 23:14

Laatste update: donderdag 17 september 2020 om 23:16do 17-09-2020 om 23:16

Arjen Robben denkt totaal niet aan stoppen. Nadat hij afgelopen zondag geblesseerd raakte bij zijn Eredivisie-rentree tegen PSV, werden er grote vraagtekens gezet bij de comeback van de 36-jarige aanvaller, maar die trekt zijn eigen plan.

"Iedereen mag dat zeggen", reageert Robben bij RTV Noord. "Dat is ook het mooie aan sport, iedereen heeft zijn mening. Mensen vanaf de zijlijn kunnen van alles roepen. Maar ik hecht meer waarde aan de mening van de mensen met wie ik werk. Volgens mij bepaal ik nog altijd wat ik zelf doe."

De scan van zijn liesblessure pakte goed uit en Robben kan op korte termijn gaan werken aan zijn herstel. Zondag was hij er nog helemaal klaar mee. Meteen na de wedstrijd stapte hij in de auto naar huis. "Je bent een sporter en hebt emoties. Ik was boos, teleurgesteld en daar is volgens mij ook niks mis mee. Als dat niet meer kan dan weet ik het ook niet meer."

"Daarna heb ik eerst de dingen gedaan die goed zijn voor mijn lijf, om de eventuele schade zoveel mogelijk te beperken", legt Robben uit. "Het eerste wat ik heb gedaan is koelen. Ik heb snel het been ingepakt en een bandage erom gedaan, om een eventuele bloeding tegen te gaan. Daarna ben ik snel naar huis gegaan, poot omhoog, en toen lag ik er."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel Eredivisie-wedstrijden gaat Robben dit seizoen spelen?

(1672 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws