L'Équipe: Lyon wil Memphis alsnog verkopen en halveert vraagprijs voor Nederlander

L'Équipe: Lyon wil Memphis alsnog verkopen en halveert vraagprijs voor Nederlander

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 11:06di 29-09-2020 om 11:06

Laatste update: dinsdag 29 september 2020 om 11:07di 29-09-2020 om 11:07

Olympique Lyon moet spelers verkopen om de financiële problemen het hoofd te kunnen bieden. Een transfer van Memphis Depay is een prioriteit geworden voor de Franse club.

Dat meldt L'Équipe. Memphis staat al langere tijd in de belangstelling van FC Barcelona, maar de Spaanse club heeft niet de financiële middelen om een transfer te bewerkstelligen. De vraagprijs van Lyon, ongeveer 25 miljoen euro, was Barcelona te gortig. Memphis heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij Lyon.

Op het moment liggen er geen concrete aanbiedingen voor Memphis, maar Lyon is van plan de vraagprijs voor de aanvaller te verlagen. Memphis hoopt op een samenwerking met Ronald Koeman bij Barcelona.

Lyon-president Jean-Michel Aulas gaf eerder al aan dat zijn club 25 miljoen wil ontvangen voor Memphis, maar volgens L'Équipe is dat alleen omdat Lyon hoog in de boom wil blijven zitten. Het Franse dagblad geeft aan dat Lyon de vraagprijs wil laten zakken naar 12,5 miljoen euro. Zo ontvangt de club nog een transfersom voor Memphis én het scheelt flink in de salariskosten. Memphis is op dit moment een grootverdiener bij de club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws