FC Twente gaat voor twee last minute-transfers: Dervisoglu en Man City-talent

FC Twente gaat voor twee last minute-transfers: Dervisoglu en Man City-talent

Gepubliceerd: zondag 4 oktober 2020 om 11:59zo 04-10-2020 om 11:59

Laatste update: zondag 4 oktober 2020 om 12:18zo 04-10-2020 om 12:18

FC Twente gaat voor het sluiten van de transfermarkt voor twee spelers: Halil Dervisoglu en Luka Ilic. Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer aan TC/Tubantia.

Het is geen geheim dat Twente op zoek is naar een aanvallende middenvelder. Ook in de aanval kan er nog wat bij, vindt Streuer. De technisch directeur is uitgekomen in Engeland: Dervisoglu speelt bij Brentford en Ilic staat onder contract bij Manchester City.

"We zijn met alle partijen in gesprek, maar het is nog niet rond", reageert Streuer. Volgens Tubantia is het 'de verwachting dat beide spelers wel naar Enschede komen'. De transfermarkt sluit maandagavond om 23.59 uur.

Dervisoglu maakte begin 2020 de overstap van Sparta naar Brentford, maar in het Championship komt hij nauwelijks aan spelen toe. Streuer: "Hij kan op alle posities voorin uit de voeten en wij denken dat hij ook op 10 kan spelen."

Hetzelfde geldt voor Ilic. De 21-jarige Serviër werd door Manchester City opgepikt bij Rode Ster Belgrado en speelde vorig seizoen op huurbasis bij NAC Breda. "Het zijn jongens die ons meer creativiteit geven", besluit Streuer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws