Lampard: 'Het is erg lastig om Ziyech een plek te geven in het elftal van Chelsea'

Lampard: 'Het is erg lastig om Ziyech een plek te geven in het elftal van Chelsea'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 18:39vr 23-10-2020 om 18:39

Frank Lampard geeft toe dat het lastig is om Hakim Ziyech een plek te geven in het elftal van Chelsea. Niet alleen omdat de linkspoot de competitiestart miste vanwege een blessure, maar ook door corona.

Ziyech miste een deel van de voorbereiding en de start van de competitie vanwege een knieblessure. Hij moet het nu doen met invalbeurten. Lampard had het graag anders gezien. Veel mogelijkheden om wedstrijdritme op te doen zijn er voor Ziyech niet. "Hakim is erg zelfverzekerd", zegt Lampard op de persconferentie. "Zijn fitheid komt vanzelf, hij heeft nog wat tijd nodig om wedstrijdfit te worden nu hij hersteld is van zijn blessure."

"Het is erg lastig om hem in te passen. We zitten op Cobham (trainingscomplex Chelsea, red.) in een bubbel, dus we kunnen ook niet tegen de O23 spelen of wat talenten bij elkaar zoeken om wedstrijden op een groot veld te spelen. Dat is normaal gesproken wat je wil als iemand een paar maanden niet gespeeld heeft", zegt Lampard.

"Dat missen we en dus moeten we de juiste manier vinden om Hakim en de andere spelers in het elftal zo snel mogelijk minuten te geven", besluit de Brit. Chelsea speelt zaterdagavond uit bij Manchester United.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ziyech hoort in de basis

Ja
79%
Nee
21%
(2240 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws