ED: gehavend PSV lijkt tegen Vitesse weer beroep te kunnen doen op tweetal

ED: gehavend PSV lijkt tegen Vitesse weer beroep te kunnen doen op tweetal

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 23:14za 24-10-2020 om 23:14

PSV is dit weekend opnieuw getroffen door een aantal coronabesmettingen, maar ziet de ziekenboeg ook langzaam leegstromen. Jordan Teze en Eran Zahavi lijken zondagmiddag tegen Vitesse weer inzetbaar, meldt het Eindhovens Dagblad.

Het tweetal was tijdens de interlandperiode op pad met Jong Oranje en Israël. Vlak voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle bleken ze besmet te zijn met het coronavirus: Teze en Zahavi moesten in quarantaine en misten ook het Europa League-treffen met Granada. De 21-jarige verdediger en de 33-jarige spits lijken in Arnhem hun rentree te kunnen maken, melden het ED en Israëlische bronnen.

Of PSV-trainer Roger Schmidt weer kan beschikken over Pablo Rosario en Cody Gakpo, blijft nog even spannend. Het tweetal legde ook een positieve test af, werd woensdag duidelijk. Het ED berichtte eerder op de zaterdag over nóg meer besmettingen: of de namen van de besmette spelers naar buiten komen, hangt af van PSV en de spelers in kwestie.

Zondag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in Arnhem. Nummer twee PSV verdedigt een voorsprong van één punt op nummer vier Vitesse.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws