ED: opnieuw zorgen voor Schmidt, weer besmettingen bij PSV geconstateerd

ED: opnieuw zorgen voor Schmidt, weer besmettingen bij PSV geconstateerd

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 20:32za 24-10-2020 om 20:32

Het coronavirus heeft opnieuw toegeslagen bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad zaterdagavond. De spelersgroep is vrijdag getest en het heeft er alle schijn van dat er weer een paar besmettingen geconstateerd zijn.

PSV maakte voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle al bekend dat Jordan Teze en Eran Zahavi een positieve test af hadden gelegd. De Eindhovenaren hoopten het tweetal zondag weer in te kunnen zetten tegen Vitesse. Inmiddels zijn er dus een aantal nieuwe positieve tests afgelegd: het ED maakt de namen van de betrokken spelers niet bekend, PSV doet dat mogelijk wel mits het toestemming heeft van de spelers zelfs.

De personele zorgen van trainer Roger Schmidt zullen er alleen maar groter op worden, lijkt het. Midweeks waren Cody Gakpo, Pablo Rosario en reservedoelman Maxime Delanghe al afgehaakt vanwege een positieve coronatest en een verplichte quarantaineperiode. Of die drie zondag weer inzetbaar zijn, moet nog afgewacht worden: hetzelfde geldt voor Teze en Zahavi.

PSV trapt zondag om 14.30 uur af voor de uitwedstrijd tegen Vitesse. De nummer 2 van de Eredivisie verdedigt in Arnhem een voorsprong van één punt op de nummer 3.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws