Eensgezindheid over Veerman: 'Hele goede speler, maar zie toptransfer niet zitten'

Eensgezindheid over Veerman: 'Hele goede speler, maar zie toptransfer niet zitten'

29 april - 19:58 Laatste update: 18:20
12

Joey Veerman gaat na het EK in Duitsland geen toptransfer maken. Dat voorspellen Nordin 't Hart en Kaj Ramsteijn in de nieuwe #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. 

Veerman is dit seizoen één van de grote uitblinkers bij aanstaande kampioen PSV. De middenvelder strooit week in week uit met heerlijke balletjes, en lijkt klaar voor een stap. In een toptransfer gelooft 'T Hart niet helemaal. "Ik zie het nog niet helemaal zitten. Ik vind het een hele goede speler, zeker op Eredivisie-niveau, maar ik denk dat hij internationaal nog wat tekort komt. Ik zie ook een basisplaats op het komende EK niet echt zitten voor hem."

Tafelgenoot Ramsteijn, voormalig verdediger van Feyenoord, sluit zich daarbij aan. "Liverpool bijvoorbeeld, dat zie ik niet gebeuren. Ik zie hem wel een transfer maken naar Dortmund. Bij dat niveau kan hij eventueel wel aanhaken."

"Op het EK zie ik hem ook geen basisplaats hebben", vervolgt Ramsteijn, die wel een andere rol voor de middenvelder in gedachte heeft. "Als het nog 0-0 is tegen Oostenrijk, in de rust erin, om dan even vanuit de passing wat te doen."