'Misschien zijn mensen vergeten dat we Ziyech al in januari hebben gehaald'

'Misschien zijn mensen vergeten dat we Ziyech al in januari hebben gehaald'

01-11-2020 09:46
32

Frank Lampard kan zijn enthousiasme niet onderdrukken als het over Hakim Ziyech gaat. Tegen Burnley was de Marokkaan met een goal en een assist de grote man voor The Blues.

Ziyech mocht door het uitvallen van Christian Pulisic in de basis starten tegen Burnley. "Ik vond Hakim's optreden erg, erg goed. Zeker als je beseft dat hij sinds maart niet meer in de basis heeft gestaan, vanwege het beëindigen van de Nederlandse competitie", zegt Lampard na afloop op de persconferentie.

"Ik keek er erg naar uit om hem op het veld te zien. Het was zowel voor hem als voor mij frustrerend dat hij door zijn blessure niet eerder heeft kunnen starten. Maar op basis van wat ik gezien heb op de training en wat ik al wist, is dat we een speler met geweldige kwaliteiten en een geweldige persoonlijkheid hebben gehaald", vervolgt de Engelsman.

"Hij vraagt de bal, geeft assists en maakt goals. We hebben daar flitsen van gezien en hij zal beter worden. We hebben hem gehaald om een bepaalde taak te vervullen. Misschien zijn mensen vergeten dat we hem in januari hebben gehaald en hij de start van het seizoen gemist heeft. Hij heeft vandaag zeker laten zien dat hij hier is."