Blind krijgt dokterscheck na wissel: 'Ik speel met een hartslagmeter'

Blind krijgt dokterscheck na wissel: 'Ik speel met een hartslagmeter'

18-11-2020 23:20 Laatste update: 23:27
21

Daley Blind werd na 84 minuten spelen naar de kant gehaald door bondscoach Frank de Boer, waarna meteen zijn hartslag gecheckt werd. De verdediger geeft na de 1-2 overwinning op Polen aan dat mensen zich geen zorgen over hem hoeven te maken.

"Er was niets aan de hand, maar ik speel met een hartslagmeter", vertelt Blind voor de camera van de NOS. "Daarnaast checkt de dokter voor de zekerheid altijd even hoe het ervoor staat, nu ben ik weer gerustgesteld", lacht de Ajax-verdediger, die er een tijd terug uitlag met een ontstoken hartspier.

Blind zag dat Polen er in de eerste helft een aantal keer gevaarlijk uitkwam, maar vond dat Oranje de overhand had. "In de eerste helft gaven we wat countermogelijkheden weg, maar over het algemeen hebben wij grotere kansen gecreëerd." Hij merkt dat er wat tijd nodig is om de speelstijl van Frank de Boer erin te slijpen. "Je ziet dat we hoger op het veld drukzetten, waar we eerder misschien wat verder terugzakten. Dat moet er misschien nog wat beter ingeslepen worden, dat heeft tijd nodig", sluit hij af.