Advocaat voorzichtig bij Feyenoord: 'Normaal staat er toch twaalf maanden voor'

Advocaat voorzichtig bij Feyenoord: 'Normaal staat er toch twaalf maanden voor'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 06:42vr 04-12-2020 om 06:42

Verrassend nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord: Dick Advocaat heeft van de medische staf groen licht gekregen om op korte termijn weer een beroep te doen op Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller is terug van een zware kruisbandblessure.

Sinisterra is na een revalidatie van negen maanden terug in de Feyenoord-selectie. Hij traint volle bak mee, maar Advocaat is voorzichtig: de trainer zegt geen risico te willen nemen. "We moeten met Sinisterra niet forceren in het laatste Europa League-duel. Die jongen is toch al snel terug, normaal staat er toch twaalf maanden voor. Hij mag vanaf 12 december van de medische staf weer op de bank zitten bij een wedstrijd van Feyenoord", aldus Advocaat in De Telegraaf.

Feyenoord speelt volgende week donderdag de alles-of-niets-wedstrijd tegen Wolfsberger AC op de slotdag van de Europa League. Advocaat lijkt geen beroep te willen doen op Sinisterra. "Vooropgesteld, ik ben niet de baas hier bij Feyenoord als het over medische zaken gaat. We volgen de lijn van de orthopeed die is aangegeven. Als je het risico neemt om hem toch op te stellen en er gebeurt wat, ga je jezelf een flink verwijt maken", benadrukt de trainer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws