'Twee externe partijen staan klaar om enorm bedrag te investeren in Feyenoord'

'Twee externe partijen staan klaar om enorm bedrag te investeren in Feyenoord'

09-12-2020 10:12
390

Er staan twee partijen klaar die verregaande interesse hebben om te investeren in Feyenoord. Dat weet Voetbal International te melden. Beide groepen, die de aandelen van de Vrienden van Feyenoord kunnen overnemen, staan garant voor een bedrag van 130 miljoen euro.

De Rotterdammers willen het gat met Ajax, PSV en AZ zien te overbruggen met het inrichten van een nieuwe organisatie. Daar zal echter tijd in gaan zitten en dus wil Feyenoord er met een financiële injectie voor zorgen dat het gat niet al te groot zal worden. Ingewijden melden aan Voetbal International dat de club binnenkort zal kiezen met wie het in zee wil gaan.

Er zouden namelijk twee partijen klaar die 'verregaande interesse' hebben om in de Stadionclub te investeren en de aandelen van de Vrienden van Feyenoord over te nemen. Het zou daarbij gaan om een bedrag van 130 miljoen euro.

Met die extra boost op financieel gebied wil technisch directeur Frank Arnesen het voorbeeld van AZ achterna. Daarom is op dit moment het akkoord met Arne Slot, tot afgelopen weekend trainer van de Alkmaarders, zo belangrijk. Er wordt op dit moment een meerjarig contract voor de oefenmeester uit Bergentheim opgesteld en dat zal hij spoedig gaan tekenen, zo schrijft VI.