Schmidt reageert op BILD-nieuws: 'Geen twijfel dat hij PSV ooit gaat verlaten'

Schmidt reageert op BILD-nieuws: 'Geen twijfel dat hij PSV ooit gaat verlaten'

09-12-2020 14:30 Laatste update: 14:56
58

Donyell Malen staat in de belangstelling van Borussia Dortmund. Met dat nieuws pakte BILD woensdag uit. PSV-trainer Roger Schmidt maakt zich geen zorgen.

"Eerlijk gezegd denk ik als trainer nooit aan geruchten", reageert Schmidt voor de camera van FOX Sports. "Er verschijnen immers al zoveel geruchten in de media. Het heeft geen zin om hier op in te gaan. Hij is een speler van ons en hij ontwikkelt zich erg goed na zijn blessure."

Malen zou het 'belangrijkste transferdoelwit' zijn van Dortmund. De Duitse topclub ziet in hem een potentiële opvolger van Jadon Sancho. Zodra de Engelsman vertrekt uit het Signal Iduna Park, staat de Oranje-international 'met stip op nummer één' om hem te vervangen, klinkt het.

Schmidt: "Natuurlijk zal hij PSV op een dag verlaten als hij zich zo blijft doorontwikkelen. Hopelijk is hij dan klaar voor de volgende stap. Maar op dit moment heeft hij grote doelen bij onze club. Hij wil kampioen worden, dus ik heb geen twijfels dat hij ons nu zal verlaten." De Duitse trainer van PSV is bovendien niet onder de indruk van BILD. "Of jullie het moeten geloven? Nee. Zeker weten niet."