Dagen van Strootman lijken geteld: Ik had laatst een gesprek met Kevin

Dagen van Strootman lijken geteld: "Ik had laatst een gesprek met Kevin"

Gepubliceerd: woensdag 16 december 2020 om 14:28wo 16-12-2020 om 14:28

De dagen van Kevin Strootman bij Olympique Marseille lijken geteld. Strootman is op een zijspoor beland in Frankrijk en drukt met zijn salaris stevig op het budget van Marseille.

Strootman speelde dit seizoen slechts zeven wedstrijden voor Marseille, waarvan hij één duel als basisspeler begon. Op het middenveld is hij de zesde keuze van trainer André Villas-Boas. In het met 2-1 gewonnen competitieduel met Monaco van afgelopen zondag kwam Strootman niet eens van de bank af.

Op de persconferentie na de afloop van dat duel ging Villas-Boas in op de situatie van Strootman bij de club. "Dit is de positie waar dit jaar de meeste concurrentie is. Ze zijn allemaal geweldig. Ik had laatst een gesprek met Kevin. Helaas voor hem hebben we veel concurrentie", verklaarde de oefenmeester.

Een vertrek van Strootman bij Marseille is nu een reële optie. De dertigjarige middenvelder is namelijk één van de grootverdieners bij Marseille, met een salaris van 500.000 euro per maand. Ook kondigde Villas-Boas aan dat Marseille een aantal spelers van de hand wil doen. "We zullen proberen om van sommige spelers afscheid te nemen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws