'FC Utrecht beloont trainer Hake met opgewaardeerd contract'

'FC Utrecht beloont trainer Hake met opgewaardeerd contract'

28-12-2020 17:11 Laatste update: 17:25
110

FC Utrecht gaat door met René Hake. De 49-jarige trainer uit Coevorden maakt niet alleen het seizoen af in de Galgenwaard, maar blijft langer aan.

Dat melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Volgens VI zetten Utrecht en Hake in op 'een langdurige samenwerking'. Dat betekent dat beide partijen de intentie hebben om ook na dit seizoen met elkaar door te gaan. Hake en Utrecht spraken maandag over een nieuw en opgewaardeerd contract. De verwachting is dat de club ergens in de komende dagen met de bevestiging komt dat hij hoofdtrainer blijft. 

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren hintte zondag al naar een langer verblijf van Hake als hoofdtrainer. "Ik wil niet te zeer vooruit lopen op dat gesprek, maar zoals ik voor de wedstrijd tegen AZ al heb gezegd, is er een redelijke kans dat we doorgaan met René en dat is niet veranderd door dit resultaat (gelijkspel tegen AZ, red.)."

Hake nam het stokje op interim-basis over van John van den Brom, die naar KRC Genk vertrok. Hake had de leiding over Jong FC Utrecht. De clubleiding van Utrecht was onder de indruk van zijn prestaties met dat elftal.