Memphis geeft Lyon-fans hoop: 'Dat is alles wat ik te zeggen heb'

Memphis geeft Lyon-fans hoop: 'Dat is alles wat ik te zeggen heb'

07-01-2021 07:04
25

Memphis Depay was woensdagavond de grote uitblinker bij Olympique Lyon tijdens de 3-2 overwinning op RC Lens: de Nederlander was twee keer trefzeker. Hij geeft aan het seizoen misschien wel af te maken in Frankrijk, ondanks de interesse van onder meer FC Barcelona.

Memphis schuift na de wedstrijd samen met Rudi Garcia aan op de persconferentie en bespreekt zijn toekomst. "Ik ben erg tevreden hier. We hebben een geweldig team en ik kan goed opschieten met de president", aldus Memphis. "We zullen wel zien wat er gaat gebeuren. De president en ik weten wat er de laatste vier seizoenen is gebeurd."

Het contract van Memphis loopt na dit seizoen af en geïnteresseerde clubs kunnen hem naar verluidt voor een bedrag van rond de vijf miljoen euro oppikken in januari. Barcelona is al een tijdje in de race, maar heeft niet de financiële middelen om in januari over te gaan op een transfer. Memphis richt zijn aandacht op Lyon.

"Laten we zo door gaan en profiteren van het feit dat ik er nog steeds ben", vervolgt hij. "Misschien blijf ik hier wel tot het einde van het seizoen. Laten we ons voor nu concentreren op de wedstrijden van zaterdag. Dat is alles wat ik te zeggen heb."