'United laat interesse varen: strijd om aan Ajax gelinkte Caicedo ligt open'

'United laat interesse varen: strijd om aan Ajax gelinkte Caicedo ligt open'

Gepubliceerd: zaterdag 9 januari 2021 om 12:36za 09-01-2021 om 12:36

Laatste update: zaterdag 9 januari 2021 om 13:11za 09-01-2021 om 13:11

Manchester United is niet langer in de race voor Moisés Caicedo, die ook al in verband werd gebracht met Ajax. De Premier League-grootmacht ziet af van de komst van de negentienjarige middenvelder uit Ecuador, meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

United had de beste papieren voor Caicedo en 'controleerde' de markt. The Mancunians hebben echter besloten de stekker uit een deal te trekken, omdat hij nu niet de prioriteit geniet. Volgens Romano, werkzaam voor onder meer Sky Sports en The Guardian, barst de strijd om het talent van Independiente del Valle daarom weer los.

In december meldden media in Ecuador al dat Ajax interesse toonde in Caicedo, die naar verluidt zes miljoen euro moet kosten. Veel meer clubs zitten echter achter de middenvelder aan, waaronder Chelsea, Everton en West Ham United. Brighton & Hove Albion is het meest concreet. De club van Joël Veltman en Davy Pröpper nadert een akkoord met Independiente del Valle en mag met de speler om tafel. Een gelopen race is het nog niet, waarschuwt Romano.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws