Noodlot treft Eiting opnieuw: Ajax praat met Huddersfield over mogelijke terugkeer

Noodlot treft Eiting opnieuw: Ajax praat met Huddersfield over mogelijke terugkeer

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 15:20do 14-01-2021 om 15:20

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 15:25do 14-01-2021 om 15:25

Carel Eiting keert mogelijk terug naar Ajax. Door een knie-operatie is de 22-jarige middenvelder lange tijd niet inzetbaar voor Huddersfield Town.

Eiting heeft een knieblessure opgelopen en is al onder het mes gegaan. Carlos Corberán, manager van Huddersfield, verwacht de Ajax-huurling lang kwijt te zijn. "Hij heeft ongeveer drie maanden nodig om te herstellen van deze blessure", zei hij donderdag op een persconferentie.

Huddersfield meldt via de officiële kanalen dat er contact is met Ajax over Eiting en zijn blessure. "Ajax beslist of hij blijft of niet", aldus Corberán. Eiting speelde dit seizoen negentien wedstrijden in het Championship en maakte met drie goals en drie assists de nodige indruk.

Eiting heeft bij Ajax een contract tot de zomer van 2023. Bij Huddersfield had hij het uitstekend naar zijn zin. "Ik speel op alle drie de posities op het middenveld. Soms als verdedigende middenvelder, soms op 8 ertussenin en soms op 10. Dat maakt me veelzijdiger", liet hij onlangs weten aan Voetbal International.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws