Frustratie bij Boadu: 'Ik denk dat ik alles goed doe, je ziet mijn reactie ook...'

Frustratie bij Boadu: 'Ik denk dat ik alles goed doe, je ziet mijn reactie ook...'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 08:12zo 17-01-2021 om 08:12

Het was niet de avond van Myron Boadu tegen ADO Den Haag. De AZ-spits miste een aantal grote kansen, waardoor zijn seizoenstotaal op vier blijft staan. Hij houdt er vertrouwen in dat het tij snel weer gaat keren.

Vooral de kans in de tweede helft, waarbij hij de paal raakte, zorgt voor frustratie. "Ik denk dat ik alles goed doe hier... Je ziet mijn reactie ook: hoe kan die bal er niet ingaan?", begint Boadu voor de camera van ESPN. "Ik heb vertrouwen in mezelf, ik weet dat het vanzelf weer gaat komen. Maar als je zoveel kansen krijgt, wordt het op een gegeven moment vervelend."

De teller qua doelpunten blijft voor Boadu dit seizoen vooralsnog steken op vier. "Dat is niet best hè? Nee, dat is niet best. Ik denk dat iedereen wat meer van me verwacht. Ik houd er vertrouwen in, hoe moeilijk dat soms ook is."

Trainer Pascal Jansen bleef zijn spits tijdens de wedstrijd aanmoedigen en geeft na de wedstrijd aan in Boadu te blijven vertrouwen. "Mijn steun heeft 'ie. Ik vond Myron ontzettend belangrijk voor de ploeg wanneer het gaat om de arbeid die hij heeft geleverd. Als hij mijn rugdekking verdient, dan krijgt hij die."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws