NAC Breda verrast met aantrekken Maatsen: 'Bewust voor ons gekozen'

NAC Breda verrast met aantrekken Maatsen: 'Bewust voor ons gekozen'

01-02-2021 19:11
7

NAC Breda heeft Darren Maatsen vastgelegd. De clubloze aanvaller tekent in het Rat Verlegh Stadion tot het einde van het seizoen.

Maatsen (30) zat zonder club na zijn vertrek bij het Noorse Stabæk Fotball, waarvoor hij een half jaar speelde. Hij kwam daar tot achttien wedstrijden, waarin hij drie goals maakte. "Darren is een snelle buitenspeler met heel veel ervaring. Wederom iemand die bereid was om te investeren in zichzelf en bewust voor ons heeft gekozen", zegt trainer Maurice Steijn. "Hij heeft veel diepte in zijn spel, mede door zijn snelheid. Ik ben blij dat wij hem kunnen toevoegen aan onze selectie. Ook Darren moet zorgen voor meer concurrentie in de selectie."

"Ik ben een vleugelspeler met veel snelheid en diepgang. Iemand die zijn tegenstander graag passeert en vervolgens de spits aan het werk kan zetten met een voorzet. NAC is een heel grote en mooie club, nog steeds! Ik heb echt veel respect voor de club. Het is wel een club die in de Eredivisie hoort en ik wil graag helpen om de club terug te brengen naar de Eredivisie", zegt Maatsen zelf.

Maatsen speelde in Nederland voor Excelsior, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.