Pasveer staat niet onwelwillend tegenover terugkeer: 'Waarom niet?'

Pasveer staat niet onwelwillend tegenover terugkeer: 'Waarom niet?'

02-02-2021 22:41 Laatste update: 22:49
25

Remko Pasveer staat niet onwelwillend tegenover een mogelijke terugkeer bij FC Twente. De 37-jarige doelman komt uit Enschede en genoot zijn opleiding bij Twente. Het contract van Pasveer loopt af bij Vitesse, terwijl hij nog niet wil stoppen als profvoetballer.

"Ja, waarom niet?", antwoordt Pasveer bij VoetbalTijd op de vraag of hij een terugkeer naar Twente ziet zitten. "Mijn contract loopt sowieso af en ik wil graag blijven spelen. Als FC Twente op een gegeven moment zegt een keeper nodig te hebben en ik heb geen club, dan is alles bespreekbaar. Alles is mogelijk."

Wedden

Meer odds

Een langer verblijf bij Vitesse behoort echter ook nog tot de opties voor de ervaren goalie. "In februari zijn er gesprekken, dus dan gaan we praten", reageert Pasveer op zijn contractsituatie in Arhnem. 

De huidige doelman van Twente, Joël Drommel, lijkt na dit seizoen te vertrekken. De jeugdinternational wordt regelmatig gelinkt met een overstap naar Ajax. Pasveer twijfelt of dat wel de juiste stap is voor Drommel. ''Het hangt er heel erg vanaf wat het plaatje zou zijn als Ajax komt. Het belangrijkste voor hem is dat hij blijft spelen. Je kunt kiezen voor het grote geld en een mooi contract of voor een stap waarbij je wedstrijden blijft spelen. Dan kun je later nog een stap omhoog maken.''