'Betrokkenen binnen PSV zeggen dat Ihattaren de boel bijna leek te saboteren'

'Betrokkenen binnen PSV zeggen dat Ihattaren de boel bijna leek te saboteren'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 23:46ma 01-03-2021 om 23:46

Uit een reconstructie van het Eindhovens Dagblad blijkt dat Mohammed Ihattaren zich onmogelijk heeft gemaakt bij PSV. De spelmaker, die door trainer Roger Schmidt uit de selectie werd gehouden voor de topper tegen Ajax, wordt 'egoïstisch gedrag' verweten.

Na zijn wissel in de bekerwedstrijd bij Ajax (2-1 voor de Amsterdammers) begon Ihattaren zich volgens het ED vervelend op te stellen. Betrokkenen binnen PSV zeggen dat het er rond de wedstrijd tegen Olympiakos 'bijna op leek alsof hij de boel aan het saboteren was' en dat zijn gedrag op Instagram maar een heel klein onderdeel is van alles wat er rondom hem speelt.

Zo zouden mensen binnen en buiten de club 'schande spreken' van het gedrag van Ihattaren, dat als egoïstisch wordt bestempeld. Voordat PSV een statement kon geven over de afwezigheid van de talentvolle middenvelder, was al uitgelekt dat hij er niet bij zou zijn en het ED schrijft dat dit veroorzaakt werd door een deel van de binnenwereld. Zij zouden er 'helemaal klaar mee zijn'.

Schmidt zou wel klaar zijn met Ihattaren en heeft in het openbaar gezegd dat het spoor voor de middenvelder doodloopt als er geen verbetering plaats zal vinden. Zeker is in ieder geval dat Mino Raiola, zaakwaarnemer van de hoofdrolspeler, binnenkort in gesprek gaat met PSV over de situatie. De Eindhovenaren willen hem graag te vriend houden, omdat hij ook spelers als Denzel Dumfries, Donyell Malen en Pablo Rosario begeleidt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Komt het nog goed met Ihattaren bij PSV?

Ja
22%
Nee
78%
(13255 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws