Koopmeiners, man van twee AZ-goals: 'Denk dat het voor beide partijen beter is'

Koopmeiners, man van twee AZ-goals: 'Denk dat het voor beide partijen beter is'

13-03-2021 22:32
19

Teun Koopmeiners speelde zaterdagavond een belangrijke rol bij de 4-1 overwinning van AZ op FC Twente. De aanvoerder van de Alkmaarders was betrokken bij het eigen doelpunt van Joël Drommel en maakte zelf de 4-1.

Koopmeiners hoopt dat ook de 3-0, die als een eigen doelpunt van Drommel in de boeken gaat, op mijn naam komt. Hij had het er in het veld al even over met scheidsrechter Kevin Blom. "Ik zei tegen Blom: twee goals. Als ik zeg dat ik hem op doel schiet en dat hij via de keeper 'schampt', dan zullen mensen zeggen dat ik hem voorlangs schoot", lacht Koopmeiners voor de camera van ESPN. "Ik denk dat het voor beide partijen beter is, voor mij en voor Drommel, dat hij op mijn naam komt te staan."

Verslaggever Hans Kraay jr. pikte afgelopen week nog een geruchtje op in de wandelgangen. Koopmeiners zou in verband worden gebracht met een Premier League-club. Hier wil de middenvelder zelf echter niet veel over loslaten. "Je weet hoe de voetbalwereld werkt. Als je het goed doet dan is er altijd interesse. Ik ga niets bevestigen."

Kraay jr. neemt hier geen genoegen mee. "Nou, fijn om te horen dat het klopt", zegt hij vervolgens tegen Koopmeiners. Die doet het gerucht verder af met een lach.