Twente niet gecharmeerd van PSV-werkwijze: 'Niet netjes, zo doen wij het niet'

Twente niet gecharmeerd van PSV-werkwijze: 'Niet netjes, zo doen wij het niet'

18-03-2021 10:30
261

Jan Streuer vindt de manier van onderhandelen van PSV rond de transfer van Joël Drommel 'niet netjes'. De technisch directeur van FC Twente heeft het vermoeden dat de Eindhovenaren het bedrag dat de Tukkers vragen hebben gelekt naar de media.

Twente wil zes miljoen euro voor zijn doelman en dat bedrag is PSV voorlopig te gortig. De irritatie in Eindhoven neemt toe, merkt ook Streuer. "Het is wel duidelijk dat dit bericht vanuit de club komt", reageert hij bij Tubantia op het uitlekken van de gevraagde transfersom. "Het komt in elk geval niet bij ons vandaan. Bij ons weten maar twee mensen hoe het precies in elkaar zit en wij noemen geen bedragen."

De ervaren directeur is niet gecharmeerd van de handelswijze van PSV. "Dat vind ik niet netjes. Het is niet mijn manier van werken, maar ik doe daar verder ook niet zo moeilijk over. Iedereen moet het zelf weten. Ik loop al lang genoeg mee om te weten dat dit soms bij het spel hoort. Men probeert je van alle kanten te bewerken."

Twente is dus nog lang niet akkoord met PSV over een transfer van Drommel, wiens aflopende contract met een jaar zal worden gelicht door de Tukkers. De Brabanders willen drie tot vier miljoen euro voor de Bussummer betalen, terwijl Streuer dus zo'n zes miljoen euro voor zijn doelman wil zien. "Ik begrijp ook niet zo goed dat voor keepers minder wordt betaald dan veldspelers", legt hij uit. "Een goede keeper is één van de belangrijkste dingen voor een goed elftal."