Perez snapt Tannane niet: Onze verslaggever zegt ook nog sorry...

Perez snapt Tannane niet: "Onze verslaggever zegt ook nog sorry..."

21-03-2021 20:35
60

Kenneth Perez begrijpt de houding van Oussama Tannane niet. De aanvaller van Vitesse was na afloop van het duel met Willem ll niet blij met een kritische vraag van de ESPN-verslaggever. Die stelde dat Tannane niet zijn beste wedstrijd had gespeeld.

Tannane reageerde daar geprikkeld op en vindt niet dat hij als enige heel slecht heeft gespeeld. "Als je blikvanger bent en je zorgt er op die belangrijke positie niet voor dat jouw team wint, dan wordt er naar jou gekeken. Wees blij, dat betekent dat je iets goeds hebt gedaan", zegt Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN. "Onze verslaggever zegt ook nog sorry..."

Arnold Bruggink zegt dat er wellicht een verschil zit tussen hoe verslaggevers en trainers naar een speler kijken. "Van hem worden er drie dingen verwacht: hij moet creatief zijn, kansen creëren en goals maken", zegt Perez daar over. "Hij is een speler die uit het niets iets kan creëren. Ik weet niet hoeveel waardering hij wil hebben en wat genoeg is voor hem."

"Hij legt zoveel risico in z'n spel, waardoor het ook ineens heel slecht kan zijn. Het gaat er ook om hoe lang zijn medespelers dat accepteren", zegt Bruggink.