Kennelijk zoeken probleemclubs mij altijd op: al vallen de problemen bij NEC mee

"Kennelijk zoeken probleemclubs mij altijd op: al vallen de problemen bij NEC mee"

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 18:33do 15-04-2021 om 18:33

Kersvers NEC-directeur Ted van Leeuwen wil de Nijmegenaren zo snel mogelijk naar de Eredivisie loodsen en weet ook al hoe hij dat wil doen. De 'verouderde' Goffert moet gerenoveerd worden.

Dat de inrichting van het stadion wordt opgeknapt, is bittere noodzaak, vertelt Van Leeuwen aan de Gelderlander. "Het is geen wens om betere randvoorwaarden te creëren, maar een must. Om betere spelers te halen, moeten we ze iets kunnen aanbieden op het gebied van goede apparatuur en medische verzorging. Zonder dat, hoef je niet van een betere toekomst te dromen."

Aan trainingscomplex De Eendracht mankeert niets, benadrukt Van Leeuwen. "Maar de kleedlokalen in het stadion zijn gedateerd en moeten worden verbouwd, in de gangen is het een rommeltje en in de gym waan je je in de DDR." Van Leeuwen heeft echter vertrouwen in NEC, na AGOVV, Vitesse en FC Twente zijn vierde werkgever in Nederland. "Kennelijk zoeken probleemclubs mij altijd op. Al vallen de problemen bij NEC mee. De organisatie staat. De mensen denken niet in problemen, maar in oplossingen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat NEC binnen twee jaar promoveren?

Ja
61%
Nee
39%
(372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws