The Athletic: Spurs-lijstje van vier wordt Spurs-lijstje van twee, mét Ten Hag

The Athletic: Spurs-lijstje van vier wordt Spurs-lijstje van twee, mét Ten Hag

24-05-2021 15:43
74

Ajax-trainer Erik ten Hag verlengde onlangs zijn contract in Amsterdam, maar staat er nog altijd goed op bij Tottenham Hotspur. Twee van de vier kandidaat-managers zijn van het Spurs-lijstje verdwenen, maar Ten Hag staat er nog altijd op, meldt The Athletic.

Volgens dit medium waren er donderdag vier topkandidaten: Ten Hag, Ralf Rangnick (clubloos, maar wel werkzaam voor het Red Bull-concern), Roberto Martínez (bondscoach van België) en Graham Potter. Inmiddels is dat kandidatenlijstje gedecimeerd: Ten Hag en Rangnick zijn de overgebleven favorieten, meldt The Athletic.

Tottenham is dus nog altijd gecharmeerd van de Ajax-trainer, hoewel die onlangs nog zijn handtekening onder een nieuw contract heeft gezet. De Noord-Londenaren zijn al enige tijd op zoek naar een opvolger van José Mourinho, die medio april werd ontslagen. Interim-manager Ryan Mason heeft Tottenham in de tussentijd naar Europees voetbal geleid: dankzij twee late treffers van Gareth Bale werd er zondag met 2-4 gewonnen bij Leicester City. Hierdoor heeft Tottenham zich in extremis verzekerd van plek zeven en Conference League-voetbal, ten koste van aartsrivaal Arsenal.