Update: Heerenveen deelt meerjarige contracten uit aan nieuwe Jansen-assistenten

Update: Heerenveen deelt meerjarige contracten uit aan nieuwe Jansen-assistenten

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 17:07ma 21-06-2021 om 17:07

Ole Tobiasen en Peter Reekers zijn de nieuwe assistent-trainers van sc Heerenveen. Met de komst van het duo heeft de Friese club de technische staf voor het aankomende seizoen zo goed als rond.

Dat meldt De Leeuwarder Courant. De veertigjarige Reekers en de 46-jarige Tobiasen zijn in Heerenveen de vervangers van Hennie Spijkerman en Jeffrey Talan, die eerder het veld moesten ruimen na de tegenvallende resultaten van het afgelopen seizoen. Talan blijft overigens wel verbonden met de Friese club. De oud-assistent krijgt een nieuwe functie.

Reekers komt over van Heracles Almelo, waar hij al een aantal jaren assistent-trainer was. Naast zijn werk in de Eredivisie is Reekers eveneens de rechterhand van bondscoach Erwin van de Looi bij Jong Oranje. Tobiasen zat na zijn ontslag bij Almere City eerder dit jaar zonder club. De oud-speler van Heerenveen keert na de zomer terug in de voetballerij als assistent van hoofdtrainer Johnny Jansen.

Met de komst van Reekers en Tobiasen heeft Heerenveen de technische staf voor aankomend seizoen bijna rond. De club is alleen nog op zoek naar een keeperstrainer en een teammanager.

Update: Heerenveen heeft de komst van Reekers en Tobiasen bevestigd. De nieuwe assistenten van hoofdtrainer Jansen hebben voor respectievelijk drie en twee jaar getekend. "Je zoekt verschillende karakters en kwaliteiten, die elkaar aanvullen en die als staf kunnen samenwerken en presteren. Zo zijn we uitgekomen bij Peter en Ole", laat technisch manager Ferry de Haan weten aan de Heerenveen-kanalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws