Sulemana 'dubbeltje op zijn kant' voor Ajax: 'Ik vrees voor een Richarlisonnetje'

Sulemana 'dubbeltje op zijn kant' voor Ajax: 'Ik vrees voor een Richarlisonnetje'

25-06-2021 22:31
145

Ajax-watcher Mike Verweij heeft extra tekst en uitleg gegeven over de Kamaldeen Sulemana-soap. De Ghanese vleugelaanvaller van FC Nordsjaelland was deze week afgereisd naar Amsterdam, in afwachting van een mogelijke transfer, maar is inmiddels weer in Denemarken.

Ajax had al een akkoord bereikt met Nordsjaelland, maar het is nog allerminst zeker dat Sulemana inderdaad in de Johan Cruijff Arena gaat voetballen. De zaakwaarnemer van de Ghanees zou echter dwarsliggen en er wordt gevreesd voor een kaping door een andere club. Verweij spreekt in Kick-off Oranje, de voetbalpodcast van De Telegraaf, dan ook van 'een ingewikkeld verhaal'. "Ajax is er al uit met Nordsjaelland, maar dat schijnt Manchester United ook te zijn."

Sulemana verbleef in het Jaz Hotel, naast de Johan Cruijff Arena, in afwachting van een akkoord tussen zijn zaakwaarnemer en Ajax en een mogelijke medische keuring. "Maar de keuring is – wat ik heb gehoord, maar dat heb ik niet bevestigd gekregen – uitgesteld tot zaterdag. En dat zou tijdrekken kunnen zijn... Ik ben bang dat Ajax moet vrezen voor een Richarlisonnetje."

Verweij doelt op de Braziliaans international, die in 2017 binnen leek, maar op het allerlaatste moment koos voor Watford. Dat ook de transfer van Sulemana in extremis gekaapt wordt, lijkt een reëel scenario. "Er wordt nu wel alles gepoogd om hem in dit geval wel in Amsterdam te houden. Maar dat is een dubbeltje op zijn kant."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie