Seuntjens kijkt uit naar nieuw seizoen: 'Ben goed voor vijftien, twintig goals'

Seuntjens kijkt uit naar nieuw seizoen: 'Ben goed voor vijftien, twintig goals'

26-06-2021 09:17 Laatste update: 16:32
48

Ralf Seuntjens vindt dat NAC Breda, ondanks de onrust bij de club, gewoon mee moet doen om promotie naar de Eredivisie aankomend seizoen. De 32-jarige middenvelder annex aanvaller ziet daarbij voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd.

Na het vertrek van trainer Maurice Steijn en technisch directeur Ton Lokhoff is het op zijn zachtst gezegd onrustig bij NAC. Seuntjens wil niet te veel aandacht schenken aan de onrust in Breda. "NAC moet meedoen om de prijzen", stelt de ervaren Seuntjens in gesprek met BN DeStem. "Hoewel we eerst moeten afwachten hoe de selectie wordt ingevuld, wie de trainer en wie de technische directeur wordt."

Ondanks die onzekerheid vindt Seuntjens dat NAC 'gewoon' zijn ding moet doen. "Een club als NAC moet altijd staan voor de topplekken in de eerste divisie. We hebben genoeg mensen die het klappen van de zweep kennen. Er staat een redelijk goede kern met veel ervaring, En van een talent als Kaj de Rooij heb ik een hoge pet op", stelt Seuntjens, die ook van zichzelf het nodige verwacht het aankomende seizoen. "In de eerste divisie heb ik goed voor vijftien tot twintig goals", sluit hij zijn verhaal af.