'Enorme spanningen in Franse EK-selectie: felle verwijten tussen Pogba en Pavard'

'Enorme spanningen in Franse EK-selectie: felle verwijten tussen Pogba en Pavard'

Gepubliceerd: dinsdag 6 juli 2021 om 08:56di 06-07-2021 om 08:56

Frankrijk was het afgelopen EK een kruitvat. Eerder werd al gemeld dat Kylian Mbappé het tijdens het toernooi aan de stok had met zowel Olivier Giroud als Antoine Griezmann, maar ook Paul Pogba en Benjamin Pavard botsten, meldt Le Parisien.

Het ging na de uitschakeling tegen Zwitserland mis tussen de twee. De rechtsback van Les Bleus verweet Pogba dat hij niet genoeg meeverdedigde. De middenvelder kreeg dat te horen via Raphaël Varane: "Benj zegt dat je niet genoeg verdedigt." Pogba reageerde als door een adder gebeten en haalde meteen verhaal bij de Bayern München-verdediger. Een verhitte discussie ontstond, waarin over en weer de nodige verwijten werden gemaakt.

Volgens Le Parisien werd het EK getekend door onderlinge spanningen en verwijten. Naarmate het toernooi vorderde werd de sfeer in de selectie van bondscoach Didier Deschamps steeds slechter. Eerder schreef L'Équipe al over de slechte onderlinge relaties. Zo boterde het niet tussen Mbappé enerzijds en Giroud en Griezmann anderzijds, terwijl Deschamps tijdens het duel met Zwitserland zelfs weerwoord kreeg van Kingsley Coman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws