Veerman baalt: '10 tot 12 miljoen is gekkigheid, vind het echt nergens op slaan'

Veerman baalt: '10 tot 12 miljoen is gekkigheid, vind het echt nergens op slaan'

10-07-2021 19:42
112

Joey Veerman is niet blij met sc Heerenveen. De 22-jarige spelmaker vindt dat de Friezen een wel erg hoog bedrag voor hem vragen.

Veerman staat in de nadrukkelijke belangstelling van Hellas Verona, maar Heerenveen wees een eerste bod uit Italië af. De Volendammer betwijfelt of het van een transfer komt. "Volgens mij hebben de Italianen een heel redelijk bod neergelegd, maar als ik dan hoor wat Heerenveen vraagt kan het weleens een heel moeilijk verhaal worden", zegt hij tegen Voetbal International. "Tien tot twaalf miljoen, dat vind ik gekkigheid. Na een coronajaar met lege stadions is het geld overal wel zo'n beetje op. Dan vind ik dit eerlijk gezegd echt nergens op slaan."

Veerman maakte zijn ongenoegen al kenbaar in het Abe Lenstra Stadion, maar Heerenveen wijst hem op zijn driejarige contract. "Als het dit jaar niet lukt, gaan we nog een jaar van je genieten en vragen we het volgend seizoen opnieuw", stelt de middenvelder, die graag een nieuwe uitdaging aangaat. "Het plan was om die deze zomer te vinden, maar ik vraag me dus af of het ervan gaat komen. Daarover ben ik teleurgesteld."

Volgens Veerman heeft hij meerdere ijzers in het vuur, maar dan moeten de Friezen de vraagprijs wel laten zakken. "Er zijn meerdere geïnteresseerde clubs waar ik heel positief tegenover sta en Verona is daar één van."