Breaking news

LIVE: PSV neemt initiatief over na felle start van enthousiast spelend GAE

'Kane is eruit, wijst op gentleman's agreement en informeert Spurs over City-wens'

'Kane is eruit, wijst op gentleman's agreement en informeert Spurs over City-wens'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 09:04ma 02-08-2021 om 09:04

Harry Kane heeft zijn zinnen gezet op een megatransfer naar Manchester City. Dat meldt The Telegraph. Volgens de Britse krant gaat goalgetter zijn vertrekwens nogmaals duidelijk maken bij Tottenham Hotspur.

Kane keert deze week terug van vakantie, drie weken na de verloren EK-finale met Engeland. Een rustige seizoenstart wordt het waarschijnlijk niet: de 28-jarige spits gaat Spurs-baas Daniel Levy op korte termijn informeren over zijn vertrekwens, weet The Telegraph.

Ook de BBC schrijft maandagochtend over de transfersoap: volgens de Britse omroep meent Kane dat hij een gentleman's agreement heeft met Tottenham om de club deze zomer te verlaten. Spurs ontkent dat echter en wijst op het driejarige contract dat Kane nog heeft.

Hoewel Pep Guardiola meerdere keren heeft gezegd aan dat Manchester City geen geld heeft voor de komst van een gelauwerde topspits, zou de Engelse kampioen willen doorpakken. Ook Jack Grealish (Aston Villa) staat op de nominatie om voor de hoofdprijs naar het Etihad Stadium te komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws