Dubbel nieuws uit Arnhem: contractverlenging én verhuur op één dag voor Hernández

Dubbel nieuws uit Arnhem: contractverlenging én verhuur op één dag voor Hernández

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 20:04wo 04-08-2021 om 20:04

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 20:22wo 04-08-2021 om 20:22

De twintigjarige Vitesse-middenvelder Enrico Hernández heeft woensdag zijn contract met een jaar verlengd én vertrekt op huurbasis naar de Keuken Kampioen Divisie. De speler uit El Salvador verdedigt aankomend seizoen de kleuren van FC Eindhoven.

Hernández is blij met zijn tijdelijke overstap. "Dit is voor mij een ideaal scenario", laat de middenvelder weten op de clubsite van de Arnhemmers. "Ik ben er trots op dat ik mijn contract bij Vitesse met één seizoen heb mogen verlengen. Mijn doel is om volgend jaar sterker en beter terug te komen bij Vitesse." Hernández staat nu tot medio 2024 onder contract bij de Arnhemmers.

De twintigjarige Hernández debuteerde afgelopen seizoen zijn in de A-selectie van Vitesse en maakte ook zijn eerste minuten in de Eredivisie. "Ik kijk terug op een mooi en leerzaam debuutjaar bij de eerste selectie. Nu wil ik graag de volgende stappen zetten in mijn ontwikkeling", vervolgt Hernández zijn verhaal op de clubsite. "Ik denk dat FC Eindhoven hiervoor een geschikte omgeving is."

Johannes Spors, technisch directeur van Vitesse, hoopt dat Hernández met de nodige bagage terugkeert naar Arnhem. "We zien veel potentie in Enrico. Hij is een creatieve en technisch vaardige speler, waar nog veel rek in zit. Het is goed dat hij in Eindhoven meer vlieguren gaat maken. We zijn ervan overtuigd dat dit een goede stap is voor zowel Enrico als voor Vitesse."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws