'Ik kon Aursnes niet eerder naar Feyenoord halen door andere prioriteiten'

'Ik kon Aursnes niet eerder naar Feyenoord halen door andere prioriteiten'

08-08-2021 23:35
94

Frank Arnesen is heel blij dat Feyenoord erin geslaagd is om Fredrik Aursnes (rechts op de foto) los te weken bij Molde FK. De 25-jarige Noor stond al geruime tijd op het Rotterdamse lijstje, maar kon nog niet eerder gestrikt worden.

Aursnes is een spelmaker die voor de Feyenoord-basis gehaald wordt. Hij was al geruime tijd bekend bij de Stadionclub. "Ik kon alleen niet eerder handelen doordat onze prioriteiten lagen bij een opvolger voor Steven Berghuis en een centrale verdediger", zegt Arnesen tegen Voetbal International. "Het gevaar is dan dat je zo'n speler verliest en er kwamen ook steeds meer clubs voor hem."

Maandag zal hij echter de medische keuring in De Kuip doorlopen, waarna hij een meerjarig contract gaat ondertekenen. "Gelukkig koos hij voor Feyenoord. Hij is gewoon een heel goede speler die al bekend was bij onze scouts en al helemaal bij Bjarne Hansen die namens Feyenoord heel Scandinavië afloopt op zoek naar goede spelers. We zijn echt gelukkig dat hij voor Feyenoord kiest."