Dost moet 'harken' en lijkt niet voor zomertransfer naar Feyenoord te staan

Dost moet 'harken' en lijkt niet voor zomertransfer naar Feyenoord te staan

Gepubliceerd: donderdag 19 augustus 2021 om 18:40do 19-08-2021 om 18:40

De kans is klein dat Bas Dost de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord wordt. Club Brugge heeft geen plannen om de achttienvoudig Oranje-international van de hand te doen, meldt het Laatste Nieuws.

De naam van Dost is gevallen in De Kuip, meldde het Algemeen Dagblad deze week. Heel kansrijk is Feyenoord niet: een transfer 'lijkt uitgesloten', klinkt het vanuit België. Dost is weliswaar geen vaste waarde meer, maar Club Brugge is niet van plan hem te verkopen.

Dost maakte vorig jaar voor vier miljoen euro de overstap van Eintracht Frankfurt naar Club Brugge en bewees met negen goals zijn waarde voor de kampioen van België. Een vertrek is deze zomer niet aan de orde.

Dost had in de eerste speelronde van het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen een basisplaats, maar belandde daarna op de bank. Deze week liet hij zich zien in een oefenduel van Club Brugge met Deinze (7-2): de spits maakte vier goals.

De Belgische commentator Peter Vandenbempt ziet het hoe dan ook somber in voor Dost. "Hij zal nu moeten harken om nog in de ploeg te komen", zegt hij bij Sporza. "Hij heeft ook veel minder gepresteerd. Hij is een spits die al heel zijn carrière leeft van goeie voorzetten. Op dit moment ziet het er somber uit voor Dost."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws