Heerenveen veegt 'onvoldoende interessant' bod op Veerman resoluut van tafel

Heerenveen veegt 'onvoldoende interessant' bod op Veerman resoluut van tafel

23-08-2021 08:58
65

Joey Veerman is nog niet verkocht, omdat sc Heerenveen geen bevredigend bod op de 22-jarige middenvelder heeft ontvangen. Dat verduidelijkt algemeen directeur Cees Roozemond in De Telegraaf.

Na de overwinning van sc Heerenveen op RKC Waalwijk (3-2) onthulde Veerman dat Heerenveen 'niet eens heeft gekeken' naar een bod van 5 miljoen euro, afkomstig van Serie A-club Hellas Verona. "Dat betekent dat ze wel wat miljoenen voor me willen hebben", zei de middenvelder tegenover ESPN.

"De bieding zoals gedaan was voor ons onvoldoende interessant", reageert Roozemond in De Telegraaf. "Je hebt soms ook te maken met constructies waarvan wij niet zeggen: dat móeten we doen. Maar de biedingen die ik hier en daar wel eens voorbij zie komen, zijn hier nooit binnengekomen, anders had hij al drie keer verkocht kunnen zijn."

Roozemond stelt dat Veerman een transfer wordt gegund, maar de noodzaak om te verkopen is er niet. "We zijn ook redelijk door het coronajaar heen gerold, financieel bezien. Wij zijn heel blij met Joey, want hij is een fantastische voetballer. En laten we eerlijk zijn: vorig jaar hebben we met beide partijen zijn contract opengebroken en verlengd."