'Vertrek nu echt dichtbij: Ronaldo neemt afscheid van Juventus-ploeggenoten'

'Vertrek nu echt dichtbij: Ronaldo neemt afscheid van Juventus-ploeggenoten'

27-08-2021 11:15
70

Het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Juventus is nu echt een kwestie van tijd. Hij heeft vrijdagochtend afscheid genomen van zijn ploeggenoten. Dat duurde veertig minuten en toen reed Ronaldo weg.

Dat melden Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. Juventus heeft zich inmiddels neergelegd bij een vertrek van Ronaldo, die graag naar Manchester City wil. Manchester City en Juventus zijn er mondeling uit, nu is het wachten op een officieel bod. Ronaldo lijkt er wel al uit te zijn met de Engelse topclub.

Ronaldo meldde zich vrijdagochtend op het trainingscomplex van Juventus, waar hij de tijd nam om afscheid te nemen van zijn ploeggenoten. Een groepje supporters wachtte buiten om een glimp van de Portugees op te vangen. Zij zagen hoe Ronaldo vervolgens wegreed. Het is nu afwachten tot de clubs alle puntjes op de i zetten.

Ronaldo had bij Juventus nog een contract voor één seizoen. De club wilde hem graag behouden, maar is akkoord gegaan met zijn vertrekwens. Manchester City is de enige concreet geïnteresseerde club. Paris Saint-Germain lijkt nooit in de race te zijn geweest.