'Verrassende plotwending: Manchester City haakt af voor Ronaldo'

'Verrassende plotwending: Manchester City haakt af voor Ronaldo'

27-08-2021 15:33 Laatste update: 15:37
101

Cristiano Ronaldo gaat níet tekenen bij Manchester City. De club heeft de optie onderzocht, maar besluit het niet te doen.

Dat melden de BBC en Fabrizio Romano. Het nieuws is de volgende plotwending in de Ronaldo-situatie. Manchester City leek lang de beste papieren te hebben, maar is afgehaakt. Het is niet duidelijk waarom. Op dit moment heeft Manchester United de beste papieren om hem in te lijven.

Volgens het lokale Manchester Evening News heeft Ronaldo met Manchester United een persoonlijk akkoord bereikt over een contract voor twee jaar. Het is nu een kwestie van tekenen. Dat voedt de geruchten dat Manchester City nooit serieus in de race geweest is. Het verhaal gaat dat zaakwaarnemer Jorge Mendes Manchester City en Paris Saint-Germain gebruikt heeft om een terugkeer van Ronaldo naar Manchester United te kunnen regelen.

Juventus-trainer Massimiliano Allegri maakte vrijdag bekend dat Ronaldo de club na drie seizoenen wil verlaten. Hij tekende in 2018 voor het bedrag van 100 miljoen euro bij De Oude Dame.