KNVB maakt aanstellingen bekend: toparbiter voor PSV - Feyenoord

KNVB maakt aanstellingen bekend: toparbiter voor PSV - Feyenoord

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 16:32ma 13-09-2021 om 16:32

De KNVB heeft de scheidsrechtersaanstellingen voor de vijfde speelronde van de Eredivisie bekend gemaakt. Danny Makkelie zal de topper tussen PSV en Feyenoord in goede banen moeten leiden.

Na het afscheid van Björn Kuipers is Makkelie de enige Nederlandse scheidsrechter met ruime internationale ervaring en dus heeft hij de leiding over de topwedstrijd tussen PSV en Feyenoord gekregen. De twee traditionele topclubs spelen op zondag 19 september tegen elkaar in het Philips Stadion. De aftrap van dat duel is om 14.30 uur.

Een dag eerder krijgt landskampioen Ajax het gepromoveerde Cambuur op bezoek. Die wedstrijd zal door Sander van der Eijk gefloten worden. AZ gaat op bezoek bij Heracles Almelo en krijgt te maken met Serdar Gözübüyük.

Opmerkelijk is dat Jochem Kamphuis komend weekend geen wedstrijd in de Eredivisie zal fluiten. De arbiter maakte zich afgelopen zondag niet geliefd bij RKC Waalwijk, dat in de thuiswedstrijd tegen Vitesse een gelijkmaker zag verdampen. Kamphuis had namelijk al gefloten en gaf daarmee zijn VAR geen kans meer om de situatie te beoordelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws