ED: het lange wachten lijkt na 361 dagen voorbij voor PSV-pechvogel Romero

ED: het lange wachten lijkt na 361 dagen voorbij voor PSV-pechvogel Romero

20-09-2021 15:48
35

Maximiliano Romero lijkt eindelijk licht op te zien doemen aan het einde van een lange tunnel. De Argentijnse PSV-spits zou maandagavond na een jaar afwezigheid zijn rentree op de Nederlandse velden, meldt het Eindhovens Dagblad.

Romero staat sinds januari 2018 onder contract bij PSV, maar wordt sindsdien geteisterd door blessures. In het begin van het seizoen 2020/2021 leek de Argentijn eindelijk door te gaan breken, maar op 24 september 2020 scheurde hij zijn kruisband af tegen het Sloveense NS Mura. Bijna één jaar na dato kan hij weer minuten gaan maken: Romero behoort maandagavond tot de Jong PSV-selectie en volgens het Eindhovens Dagblad zit het er dik in dat hij tegen ADO Den Haag als invaller minuten maakt.

In dat geval maakt Romero zijn eerste Keuken Kampioen Divisie-minuten in ruim twee jaar tijd. De 22-jarige spits kwam in het seizoen 2018/2019 al tot elf optredens namens Jong PSV. Dit seizoen zat hij in de wedstrijden tegen Real Sociedad en Feyenoord op de bank bij de hoofdmacht, zonder in te vallen.