Schmidt niet gewend aan commotie van afgelopen dagen: 'Dat is nieuw voor me'

Schmidt niet gewend aan commotie van afgelopen dagen: 'Dat is nieuw voor me'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 17:22di 21-09-2021 om 17:22

Het is nieuw voor Roger Schmidt dat er veel over hem gesproken wordt. De Duitse oefenmeester was na de topper tussen PSV en Feyenoord het onderwerp van gesprek door zijn wissels.

Zondag haalde Schmidt Davy Pröpper, de geblesseerde Mario Götze, Eran Zahavi en Cody Gakpo voortijdig naar de kant. Daardoor stond hij na afloop van de wedstrijd ongewild in de spotlights. "Dat is nieuw voor me", laat Schmidt optekenen door Voetbal International. "Ik ben nu al lang trainer. Soms maak je goede keuzes en soms minder goede keuzes."

Schmidt rouleert dit seizoen veel bij PSV. Toch weigert hij om de ene wedstrijd belangrijker te maken dan de ander. "Nee. We kunnen niet zeggen dat we de Europa League maar even laten schieten nu we de groepsfase hebben gehaald", wordt Schmidt geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Dat zou wat zijn. Er ligt wel een grote uitdaging voor ons de komende maanden, maar dat wisten we. We hebben een goede selectie en aangezien spelers niet altijd dezelfde vorm en hoeveelheid energie hebben, kunnen we wijzigingen aanbrengen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws