Laporta heeft 'alle vertrouwen' in Barça-overwinning: 'Ons team evolueert'

Laporta heeft 'alle vertrouwen' in Barça-overwinning: 'Ons team evolueert'

29-09-2021 16:58
29

FC Barcelona-president Joan Laporta heeft voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Benfica een interview gegeven. In de veredelde toespraak gaf hij aan 'alle vertrouwen' te hebben in een overwinning voor zijn ploeg.

Daarmee lijkt hij Ronald Koeman een positief duwtje in de rug te geven. "We hebben de eerste drie punten nodig om te komen waar we horen te staan, aan kop van de groep", laat Laporta weten aan BarçaTV. "Benfica is een sterk team, maar wij hebben een team dat evolueert en we hebben er alle vertrouwen in dat we winnen in Portugal", vervolgt de president.

Laporta is content met de terugkeer met Ansu Fati, die afgelopen weekend tegen Levante zijn rentree maakte. "Hij vertegenwoordigt hoop en enthousiasme voor de club", aldus een glimlachende Laporta. Nadat Fati voor de 3-0 en tevens het slotakkoord had gezorgd, sprong hij in de armen van de mensen die voor hem zorgden tijdens zijn blessure. "Het is fantastisch om die dankbaarheid bij zo'n jonge speler te zien richting de mensen die voor hem hebben gezorgd."

FC Barcelona en Ronald Koeman spelen vanavond in Estádio da Luz tegen Benfica. De eerste Champions League-wedstrijd werd met 0-3 verloren van Bayern München.