Frimpong geeft visitekaartje af aan Koeman: verdediger scoort en valt daarna uit

05-03-2023 16:31 Laatste update: 16:55
16

Jeremie Frimpong heeft tijdens de wedstrijd van Bayer Leverkusen tegen Hertha BSC zijn visitekaartje afgegeven aan Ronald Koeman. De verdediger scoorde de 2-0 voor de thuisploeg na een machtige sprint van hem en ploeggenoot Moussa Diaby, maar niet veel later moest de Nederlander geblesseerd het veld af.

Frimpong en Diaby zijn vaak een goede tandem op rechts en ook nu wisten de twee elkaar goed te vinden bij de goal van de Nederlander. Bij de 1-0 van Sardar Azmoun was de assist van Frimpong en in minuut 21 zorgde hij zelf voor de 2-0. Acht minuten later moest de vleugelverdediger zich laten vervangen vanwege een blessure. Nederlandse teamgenoot Timothy Fosu-Mensahh was zijn vervanger.