Mbappé eerlijk over Neymar-uitspraak: 'ja ja, ik heb het gezegd'

5 oktober om 15:12
Laatste update: 5 oktober om 15:41

Kylian Mbappé erkent dat hij Neymar tijdens de wedstrijd tegen Montpellier (2-0 overwinning) uitmaakte voor 'zwerver'. De Franse superster beaamt dat het inmiddels is uitgesproken tussen de twee kemphanen. 

In de tweede helft van het Ligue 1-duel werd Mbappé naar de kant gehaald. Daar uitte hij zijn frustraties, door tegen ploeggenoot Idrissa Gueye te zeggen dat 'die zwerver de bal niet aan hem geeft'. De dader zelf wil het niet groter maken. "Ja ja, ik heb het gezegd", geeft Mbappé goudeerlijk toe in een interview met L'Équipe. "Dat soort dingen gebeuren in het voetbal."

Mbappé weet dat zowel hij als Neymar een winnaar is, waardoor dit soort akkefietjes voorkomen. "We hebben in het verleden wat ruzies gehad en die zullen er ook blijven komen omdat we willen winnen. Maar er moet geen afgunst zijn", stelt hij. Inmiddels is alles weer koek en ei tussen het tweetal, dat afgelopen weekend met 2-0 ten onder ging bij Stade Rennes.

"Ik heb er direct met hem over gesproken. Ik bewonder hem om wie hij is. Maar ik was niet blij dat hij mij die bal niet gaf. Dat is mij ook gebeurd. Ik gaf hem de bal niet en hij was niet blij. Maar er is geen conflict", helpt Mbappé alle geruchten uit de wereld.