Promes eerlijk: 'Of ik Til nu volg? Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord'

Promes eerlijk: 'Of ik Til nu volg? Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord'

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 23:47wo 13-10-2021 om 23:47

Quincy Promes volgt de verrichtingen van Guus Til bij Feyenoord niet op de voet. De 29-jarige aanvaller is wel blij voor Til dat hij het goed doet in Rotterdam, maar vraagt zich ook af waarom de middenvelder niet kon presteren in Rusland.

Til en Promes staan allebei onder contract bij Spartak Moskou. Eerstgenoemde komt dit seizoen echter op huurbasis uit voor Feyenoord. In Rusland zijn de prestaties van Til bij de Stadionclub niet onopgemerkt gebleven. Voor Promes is dat anders. "Of ik Til volg bij Feyenoord? Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord", antwoordt de vijftigvoudig Oranje-international in gesprek met de clubkanalen van Spartak. "In die zin hoor ik namelijk bij Ajax."

"Als Guus speelt tegen de ploeg uit mijn Amsterdam, dan zal ik wel kijken", gaat Promes verder. "Ik ben blij voor hem dat het goed gaat, maar waarom kon hij niet zoveel goals maken voor Spartak? Of hij kon niet acclimatiseren hier, of hij kon zijn sterke punten niet goed naar boven laten komen", besluit de geboren Amsterdammer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws