Zieke Gyan (43) laat van zich horen na slecht nieuws: 'Ik ben NIET stervende'

Zieke Gyan (43) laat van zich horen na slecht nieuws: 'Ik ben NIET stervende'

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 06:48wo 01-12-2021 om 06:48

Christian Gyan geeft aan dat het goed met hem gaat. De 43-jarige oud-voetballer reageert daarmee op de berichten van dinsdag en zegt dat er geen reden is tot paniek.

Het Algemeen Daglad schreef dinsdag dat Gyan kanker heeft, ongeneeslijk ziek is en dat Feyenoord hem nog een waardig afscheid wil geven. Gyan nuanceert de berichtgeving een dag later. 'Goedenavond vrienden. Er gaat nieuws rond over mijn situatie zonder mijn toestemming', schrijft hij op Facebook. 'Zoals jullie allemaal weten ben ik al een tijdje ziek, maar ik voel me oké en ben NIET stervende!'

'Dus alsjeblieft, er is geen reden voor paniek. Ik respecteer de artsen en zoals jullie allemaal weten ben ik een man van vertrouwen. Daarom geloof ik dat de situatie beter zal worden. Wat vanuit mensenlijk perspectief onmogelijk is, is mogelijk bij God. Bid voor me dat ik zal herstellen', schrijft hij.

Gyan droeg van 1997 tot 2007 het shirt van Feyenoord. Met de Rotterdammers won hij onder meer de UEFA Cup. Daarna droeg Gyan nog het shirt van Excelsior, Turku, RoPS (Finland) en Wrexham (Wales).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws