Timber steekt Ajax-loftrompet: Als ik niet scherp ben, hoor ik dat van hem

Timber steekt Ajax-loftrompet: "Als ik niet scherp ben, hoor ik dat van hem"

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 12:56di 07-12-2021 om 12:56

Jurriën Timber is vol lof over 'partner in crime' Lisandro Martínez. De twee centrale verdedigers van Ajax zijn bezig aan een ijzersterk seizoen.

Ajax incasseerde in de Eredivisie en Champions League pas vijf goals. Dat is voor een aanzienlijk deel op het conto van Timber en Martínez te schrijven. "Onze band is goed, de communicatie is supergoed", zegt Timber voor de camera van Ajax TV.

"We weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Als ik niet scherp ben, hoor ik dat van hem. En andersom geldt dat ook. Wat de kracht van Martínez is? Hij kan heel veel: duelleren, goed aan de bal, geeft zelfs assists... Maar ook naar mij toe is hij heel straight. Hij zegt waar het op staat en helpt mij."

Timber en Martínez logenstraffen in de Champions League de kritiek dat ze 'te klein' zouden zijn. "We weten gewoon dat we heel sterk zijn in de duels. We spreken ook uit naar elkaar dat het ons niet boeit wat andere mensen zeggen of vinden. Het is niet nieuw. Tot nu toe hebben we denk ik laten zien dat het in ons geval niet veel uitmaakt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws